Fashion & lifestyle

Old denim blouse ♥

DSC08933  DSC08853  DSC08868

DSC08942

Blouse Market  /  Skirt H&M  /  Shoes Nikes Roshe Run  / Crop top Bershka  / Sunnies & Bracelets H&M  / Watch Michael Kors

Eindelijk kunnen de rokken en crop tops weer vooraan in mijn kledingkast! Ik was alweer bijna vergeten dat ze er lagen.. te lang geleden dus! Mijn Adidas Superstars & Supercolor hebben de plaats van de Nikes Roshe Run al een tijdje ingenomen, maar toch blijf ik ze nog steeds leuk vinden en passen ze bijna overal wel onder. Dit spijkerbloesje heb ik uit een kledingtas gehaald die ik voor de braderie had klaargemaakt. Soms moet je gewoon kleding wegdoen als je iets voor een lange tijd niet meer draag, maar toch bleef deze blouse nog in mijn hoofd zitten, dus ben ik achteraf zo blij dat ik hem niet weg heb gedaan!

Shop de items hieronder

Naamljj

1. Blouse   2. Shoes   3. Skirt   4. Top   5. Watch