Fashion & lifestyle

Nude in layers ♥

Image-1Image-1Image-1 Image-1Image-1

Trenchblouse  Stylebygina / Sweater & Jeans Zara / Shoes & vest Primark 

In de herfst vind ik het altijd fijn om meerdere kledingstukken over elkaar in een outfit te combineren! Door de laagjes in je outfit, krijg je die nonchalante, trendy herfstlook en kan je je winterjas nog even weglaten.  Ik ben niet zo van de winterjassen en daarom draag ik op dit moment het liefst mijn bomberjacks, leren jasjes, lange vesten of trenchcoats en gelukkig kan dat nog prima in deze mooie november maand. De nude kleur vind ik persoonlijk een prachtige kleur voor in de zomer, maar deze kleuren kunnen ook prima bij deze tijd van het jaar. Ik heb hier gekozen voor een dikke sweater,  mijn favoriete trench blouse en daarover mijn heerlijke warme vest, zodat die laagjes helemaal naar voren komen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van de outfit. En wat vinden jullie van laagjes in je outfit?

Shop deze look hieronder:

nude1

1. Trench    2. Jeans   3. Vest    4. Sweater    5. Pumps