Fashion & lifestyle

Noosa-Amsterdam ♥

DSC01018DSC01005DSC01090 DSC01065DSC01083DSC01117

Top & Bandana Bershka /  Jacket h&m /  Shorts Zara /  Shoes Public Desire / Bag DKNY / Sunnies Stylebygina / Necklace Noosa-Amsterdam

Vroeger besteedde ik mijn geld aan kleding en sieraden helemaal verkeerd. Ik wilde het liefst iedere week wat anders dragen en daarom kocht ik vaak miskopen. Mijn kasten peilden uit met spullen, waarvan ik dacht, dat is leuk voor één keer en niet meer. Tegenwoordig denk ik daar wel anders over! Een tijd geleden heb ik een grote opruiming gedaan en wil ik alleen nog dragen wat trendy, tijdloos en overal bij past. En daar past ook deze nieuwe subtiele sieraad van het bekende merk Noosa-Amsterdam bij. Deze komt uit de Symbol collectie maar ze hebben veel meer collecties zoals midsummer, original of petite-collectie ect. Ze hebben prachtige handgemaakte sieraden en accessoires van duurzame materialen. Ik vond hem vooral super schattig staan bij mijn romantische off schouder top. Wat vinden jullie van deze look?