Fashion & lifestyle

New Zara items ♥

DSC00062DSC00052DSC00056DSC00054
Ik was er al een tijdje verliefd op, maar ik nam hem toch niet mee naar huis. Ik heb het over dit prachtige lace jurkje van de Zara. Toen ik van de week  even de stad in ging om wat terug te brengen, liep ik even de Zara in. Ik was nog geen 2 stappen binnen en liep meteen al tegen dit chique jurkje aan. Hij hing meteen bij de ingang en toen ik naar beneden keek, hadden ze ook nog eens deze toffe pumps onder het jurkje neergezet. Ik dacht eigenlijk alleen maar: ”Wauw, dit setje moet ik hebben!”. Dit jurkje zat al weken in mijn hoofd, maar ik wilde eigenlijk wachten tot de sale. Dit is me jammer genoeg niet gelukt, maar ik ben ook weer bang dat ze hem straks niet meer in mijn maat hebben en dan krijg ik opzeker spijt! Ik ben over anderhalve week jarig, dus zijn dit alvast twee mooie verjaardagcadeautjes voor mezelf, haha. De temperaturen mogen alleen wel weer iets omhoog gaan, want met dit weer moet je bijna je winterboots weer tevoorschijn halen.