Fashion & lifestyle

New white kicks ♥

dsc03104_fotor dsc03114_fotordsc02967_fotor dsc03125_fotor_fotordsc03095_fotor

Blouse & Jacket h&m / Skirt Bershka  / Shoes Nelson / Bag Zara

Dat ik gek op schoenen ben, zal nu denk ik wel duidelijk zijn. De kleine verslaving begon eerst met laarzen, sloeg al snel over naar mijn favoriete gedeelte, de pumps en vanaf de laatste paar jaar werd mijn sneaker collectie ook steeds groter. En dan heb ik het vooral over de witte sneakers. Het begon eigenlijk allemaal zo’n 2,5 jaar geleden toen ik mijn eerste witte Adidasje had aangeschaft. Sindsdien ben ik een beetje doorgeslagen. Ik was vorig jaar ook zo blij dat de witte sneaker trend helemaal hot was in de winter. Naast de overkneeboots, platformsneakers en de jaren 70’s boots mogen deze witte sneakers van de Nelson ook de kast uit komen! Wat vinden jullie van witte sneakers?

Shop deze look hieronder:

nelson-sn

1. Blouse   2. Jacket   3. Skirt   4. Shoes   5. Bag