Fashion & lifestyle

New summer items from Rosegal ♥

Red dress Rosegal / Green playsuit Rosegal / Long dress Rosegal

Gisteren heb ik weer een vrijgezellendag achter de rug en het was zo gezellig! Ik vertrok zaterdagochtend vroeg naar Den Haag, waar we haar met z’n allen gingen verrassen. We begonnen de dag met een heerlijke high tea en zijn daarna wezen survivallen in Berschehoek. Dit was echt geweldig! We zijn flink vies geworden en hebben veel gelachen. Na het douchen en omkleden zijn we richting de stad gegaan en kregen een leuke cocktailworkshop bij de Millers. Hier hebben we een paar overheerlijke cocktails gemaakt en uiteraard veel gedronken, haha. Gierend liepen we de zaak uit richting de Bar Bistro De Drie Heeren, waar we lekker hebben gedineerd en sloten de dag af met een dansje en een drankje in de stad. Een dag vol  met activiteiten, maar het was super gezellig! Vandaag stond er dan ook helemaal niets op de planning en moet ik nog even bijkomen van gisteren. Hierboven zie je mijn nieuwe zomeritems die ik van de week binnen heb gehad. Het rode jurkje met bloemen stond al een tijdje op mijn wensenlijstje en is nu eindelijk binnen! Zo draag je nooit rood en en zo draag je het achter elkaar. Ik ben er alleen nog niet helemaal achter hoe je het jurkje het beste vast kunt knopen, haha. Het is gek genoeg best ingewikkeld. Het blauwe jurkje wat ik aan heb, zag ik een tijdje geleden bij de Loavies en vond ik zo schattig. Jammer genoeg was die niet meer in mijn maat verkrijgbaar, maar dit had waarschijnlijk zo moeten zijn. Ik kwam later bij de Rosegal precies dezelfde tegen en nog voor 20 euro goedkoper ook! Beterrrrr! Zoals jullie zien, heb ik ook nog een groene playsuit en een lange jurk besteld. Misschien niet iets wat ik snel zou uitkiezen, maar toch vind ik het altijd zo leuk bij anderen staan. Hij is wel aan de voorkant laag uitgesneden, waardoor die iets bloter is, maar het is zo een beauty! Welk item vinden jullie het leukst?

Gebruik de code ”Rosegalxie” voor een leuke korting!