Fashion & lifestyle

New Ralph sunnies ♥

De zomer is helaas voorbij, maar gelukkig is er in de herfst ook vaak een zonnetje aanwezig zoals we de afgelopen dagen hebben kunnen zien! Je merkt wel dat de zon veel kortere uren maakt, dat het s’avonds veel sneller kouder wordt en dat de zon flink scherp kan schijnen als je op een laat tijdstip in de auto zit. Omdat ik vaak ’s avonds rond 7 uur op de snelweg rijd, heb ik er regelmatig last van. Daarom werd het tijd voor een mooie en een goede zonnebril! Ik weet niet of jullie al bekend zijn met sunglasses shop, maar dat is een zonnebrillen webwinkel, waar ze onwijs toffe merken en prachtige modellen verkopen! En dan heb ik het over de mooiste merken zoals Ray-ban, Michael Kors, Dior, Prada en nog veel meer. Brillen waarbij iedereen van kan wegdromen! Nu heb ik vorige week op deze site een prachtige bril uitgezocht en kon ik niet wachten om hem te dragen. Het is een mooie Ralph Lauren zonnebril waar ik verliefd op ben. Ik ben gegaan voor de Ralph 4107 zonnebril. Het is een Aviator montuur en hij is brons van kleur wat ik overigs een geweldige chique kleur vind. Maar wat ik persoonlijk het mooiste vind aan deze bril, zijn toch wel de details op de brillenpootjes…