Fashion & lifestyle

New Polette sunnies! ♥

Hi allemaal! Sommige van jullie weten vast nog wel dat ik een tijdje geleden een bril bij de  Polette hebt besteld, maar sinds 1 april heb ik er een nieuwe bril bij!

DSC083799 Voor diegene die nog niet bekend met Polette zijn, zal ik het concept even kort uitleggen: Polette is een Frans zonnebrillenmerk die niet werkt met tussenpartijen, dus zijn de brillen super scherp van prijs! Ze hebben ontiegelijk veel modellen dat je gewoon niet weet wat je moet nemen. Van trendy, vintage tot klassiek, ze hebben het allemaal! Ik heb zelf weer voor een bril op sterkte gekozen, maar ze hebben natuurlijk ook brillen zónder sterkte! Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe zonnebril!

Check hem hieronder..

DSC08492

Het montuur wat ik heb uitgekozen heet BOND B. Het is een stoere pilotenbril die weer helemaal hot is voor de zomer! Ik heb veel verschillende zonnebrillen, maar zelf vind ik dit montuur het beste bij mijn gezicht passen. Nu maar hopen dat ik hem aankomende lente veel kan dragen! Ik wens jullie hele fijne paasdagen!