Fashion & lifestyle

New gadget ♥

DSC00136 DSC00146 DSC00148 DSC00149

Zoals de meeste van jullie weten sta ik niet altijd voor de camera, maar ga ik zelf ook vaak genoeg aan de slag met de camera om wat leuke foto’s te maken. Ik maak foto’s van verschillende dingen zoals kleding, details, flatlays, bloemen noem het maar op. Ik ben vooral fan van lichte foto’s, maar zo af en toe is het spelen met wat kleur ook erg leuk. Een tijdje geleden heb ik deze LED moodlight binnen gehad van Ditverzinjeniet.nl die ik nog graag met jullie wil delen. Soms wil je wat sfeer in je foto’s brengen en met deze gadget zal dat vast goed komen! Hij is klein, licht en heeft wel 256 kleuren! Er zit een gekleurde touchpanel bovenop waarmee je de gewenste kleur kunt instellen en zoals jullie op de foto’s kunnen zien heb ik verschillende kleuren gebruikt om een duidelijk beeld te krijgen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe gadget?