Fashion & lifestyle

New collection & give-away #stylebygina webshop ♥

DSC02872_Fotor_Collage

Hi allemaal, zoals ik laatst al op mijn blog aangaf, wil ik jullie ook graag op de hoogte blijven houden van de laatste updates op de Stylebygina webshop. Daarom heb ik hierboven een kleine overzicht gemaakt van de nieuwste items op de webshop! What do you think?

Maar ik heb nog een leuk nieuwtje voor jullie, want je kan nu kans maken om één van deze LA SISTERS t-shirts te winnen op onze Stylebygina Facebook pagina!


Wat moet je doen?

– Like onze Facebook pagina

– Like en deel het Facebook bericht

-Vul je gewenste kleur & maat onder het Facebook bericht


That’s it! 

Natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden als je hieronder in een reactie laat weten of je meedoet!

Vrijdag de 17e word de winnares bekend gemaakt, succes!!