Fashion & lifestyle

New coat & Nubikks ♥

DSC08788_FotorDSC08711_FotorDSC08802_FotorDSC08762_Fotor

Coat & Jeans & Bag  Zara   / Sweater Stylebygina  / Shoes Ugg 

Zondag was mijn plan om een zwart leer jasje en witte Stan Smits te kopen, maar  je raadt het vast al, ik kwam met iets heel anders thuis! Er waren geen kleine maten meer beschikbaar en toen ik deze grijze jas uit de nieuwe collectie tegen het lijf liep, was ik verliefd! Ik had laatst mijn grijze Modemusthaves jas verkocht en was ik wel weer weer opzoek naar een nieuwe, maar dan iets klassieker. Toeval dat deze dat net was! Ook liep het bij de Van Assem heel anders, want ik wilde naast de Stan smiths ook graag de witte Nubikk schoenen passen. Ik was ervan overtuigd om de witte Stan Smiths te kopen, maar eenmaal naast elkaar aangetrokken en lang getwijfel ben ik toch uiteindelijk voor de Nubikks gegaan en ik ben er super blij mee! Ik heb ze al op Instagram laten zien en zal ze binnenkort in een outfit showen! Wat vinden jullie van de outfit?

Shop deze look hieronder:

outfitkkk

1. Coat 2. Sweater  3.  Jeans  4. Shoes  5.  Bag