Fashion & lifestyle

Netflix with popcorn and my new glasses ♥

Say hello to this nerd! Het is tijd voor een heerlijk Netflix avondje met popcorn en mijn nieuwe bril! De meeste van jullie weten nu denk ik wel dat ik zo af en toe een bril op sterkte draag. Eigenlijk heb ik altijd standaard een bril in de auto liggen, voor het geval ik geen lenzen draag. Soms ben ik gewoon te lui om lenzen in te doen en zet ik het liefst m’n bril op. Het was een lange tijd geleden dat ik een nieuwe bril op sterkte heb gekocht, dus werd het tijd voor een nieuwe! Dankzij Brillaro mocht ik een nieuwe bril uitzoeken en ben ik gegaan voor het Shinnston montuur.  Ik was op zoek naar een simpel, bruin model met dikke randen en daarom viel mijn oog meteen op dit montuur. Hij is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar en deze ”schildpad” kleur vond ik echt geweldig! Het is een lichtgewicht montuur en zit erg comfortabel. Kortom, perfect voor mijn Netflix avondje. Hebben jullie nog leuke plannen voor vanavond?