Fashion & lifestyle

Need these items in my life ♥

wish

1. Blouse 2. Jacket 3. Blouse 4. Shoes 5. Denim shorts 6. Bag

Tijdens de uitverkoop, ben ik al weer volop bezig met de nieuwe collecties! De Zara is uiteraard de eerste winkel die ik ga bezoeken en ja hoor, ze hebben weer zoveel mooie items! Op nummer 1 staat dit leren jasje.. oeps alweer! Misschien denk je nu wel, zit er nog zoveel verschil in? Jazeker! Het leer is iets dikker en zwaarder en hier zitten weer meer details (ritjes, knoopjes ect.) aan wat ik helemaal te gek vind!Maar daar betaal je uiteraard ook weer iets meer voor. Ook kwam ik deze prachtige tas met suède reptielen print tegen. De andere versie (met grovere print) vond ik altijd al geweldig, maar deze vind ik eigenlijk nog iets mooier! Naast de Zara items staan er ook nog een Levis short, basic oversized bloesjes en deze schoenen hoog op mijn verlanglijstje. Toen ik een paar maanden geleden het merk Mason Garments voorbij zag komen, was ik in één klap verliefd geworden! Deze schoenen zijn helemaal mijn stijl en ik vind deze kleur ook helemaal geweldig! Jammer genoeg zijn ze op dit moment in mijn maat uitverkocht, dus word het nog even wachten. Welk item vinden jullie het leukst?