Fashion & lifestyle

My winter wishlist ♥

pink-shein

 1. Sweater   2. Sweater  3. Cap   4. Choker   5. Coat   6. Bag    7. Sweater    8. Sweater   9. Sunnies   10. Choker

Nog een paar dagen en dan zitten we alweer in de maand December! De dagen worden steeds kouder en dan is er niets fijners om de wintergarderobe weer aan te vullen met warme winterse items. Ik ben van de week aan de slag gegaan om een nieuwe wishlist te maken en zoals je ziet komt de roze kleur veel voor. Het is echt een frisse en vrolijke kleur voor de winter! Nog een paar grijze items ertussen en dan ben ik tevreden. Het blijft één van mijn favorieten kleurencombinaties en is voor ieder seizoen geschikt. De ”wijde mouwen” trend zagen we afgelopen zomer veel voorbij komen in de blouses, maar de truien nemen het nu over en daar word ik blij van! En zoals de meeste van jullie weten, ben ik ook nog eens dol op de ”ruches” trend en daarom is de tweede sweater zeker mijn favoriet! Echt té schattig, vind je niet? Alle deze prachtige items komen van de webshop Shein. Voor welke item zou jij gaan?