Fashion & lifestyle

My holiday goals ♥

oldddddddd 051

DSC09002”Goals”, het woordje wat steeds meer word gebruikt op  social media en nee dan heb ik niet over voetbal! We worden om ons heen jaloers gemaakt door de prachtige foto’s op Instagram, Pinterest of Tumbler.  Iedereen heeft denk ik wel ”goals” die ze willen bereiken in zijn of haar leven, toch? Voor de ene is dat een foto met mooie gelakte nagels in een heldere zee en voor de ander is dat misschien wel het Coachella festival in California. Zo haal ik heel veel inspiratie vandaan op Instagram en zijn voorbeelden als Kenza’s en Angelica blick èèn van de beste inspiratie bloggers die echt jaloersmakende vakantiefoto’s hebben. Misschien zijn die foto’s wel té perfect, maar ik heb natuurlijk ook mijn goals die ik in een rijtje heb gezet en graag met jullie wil delen. Nog een paar weekjes en dan ga ik ook eindelijk op vakantie en ik kan niet wachten om wat mooie vakantie shots te maken! Hierboven zie je één van mijn favoriete vakantiefoto van Zakynthos en mijn lievelingsbikini die ik graag wil aan trekken.

Ik wil foto’s maken van…

… de prachtige eilanden

… mijn hut met balkon en uitzicht op zee

…de hippiemarkt op Ibiza

..een ”titanic moment” voor op de boot

…de mooie zonsondergang

..de prachtige monumenten in Rome

..outfits op mooie plekjes

…de heerlijk ontbijtjes aan boord