Fashion & lifestyle

My Sevenbien package! ♥

DSC07666
Vrijdagavond ben ik heel de avond gezellig bij een goede vriendin geweest die net is gaan samenwonen. We hadden heerlijke pizza’s gemaakt, chocoladekoekjes gebakken en het was zo gezellig dat ik pas rond 12ven weer naar huis ging! Toen ik uiteindelijk thuis kwam, checkte ik nog even de brievenbus en daarin zag ik een PostNL kaartje liggen, waarop stond dat er een pakketje was afgeleverd bij de buren. Nou was het 1 uur s’ nachts dat ik thuis kwam, dus kon ik het natuurlijk niet maken, maar het liefst had ik nog even bij de buren aangebeld, hahah! Ik zat gisterochtend dus ook al vroeg overeind in bed, want ik stond te popelen om mijn pakketje op te halen. Woehoe, het waren mijn 3 schattige ingepakte pakketjes van Sevenbien! Ik ben trouwens ook nog uitgekozen als ”winnaar van de week”  wat ik super leuk vind! Wil je het bekijken, check het hieronder op de site:

http://www.sevenbien.nl/fashion-blog/

DSC07668 Ik kon niet kiezen, dus dan maar allebei! 😛
DSC07701

Dit donkerblauw/ wit gestreept jurkje vond ik zo cute!

De camera stond  niet helemaal goed ingesteld bij deze foto, sorry hiervoor!

Wat vind je van de items?