Fashion & lifestyle

My second cruise ♥

blue holidayPictures from Pinterest

De titel zegt al genoeg toch? Ik ga dit jaar weer een cruise maken en dit jaar gaan we naar plekken die hoog op mijn verlanglijstje staan! Vorig jaar hebben mijn vriend en ik het zo goed ervaren dat we het dit jaar weer gaan doen. Het leukste aan zo een vakantie is dat je zoveel verschillende plekken kunt zien in een korte periode. Dit jaar gaan we weer langs de Middellandse zee varen, maar dan weer langs andere plekken. Een eiland waar ik heel graag heen wil gaan is toch wel Santorini! De mooie witte huisjes met blauwe daken maken deze plek zo romantisch! Volgens mij is het op dit moment zelfs een hype geworden, want ik kom tegenwoordig heel veel vakantieshots van Santorini op social media tegen, haha. Venetië staat ook hoog op mijn lijstje en vanuit hier zullen wij op de cruise opstappen. Natuurlijk gaan we langs nog veel meer plekken, zoals jullie hierboven kunnen zien, maar dat horen jullie tegen die tijd nog wel!