Fashion & lifestyle

My review about the Jade straightener ♥

dsc05574_fotordsc05577_fotor

Nee, ik ben geen beautyblogger en dat zal ik ook nooit worden ook. Ik ben echt een kluns als het om make-up gaat, een perfecte eyeliner is nog nooit gelukt en nepwimpers zetten begin ik niet eens meer aan. Yep, ik weet het.. shame on me! Maar toen ik deze nieuwe stijlborstel Jade brush mocht uittesten, zei ik zeker geen nee! Laat het make-up en alles maar zitten, als je haar maar goed zit, toch? Ik heb deze stijlborstel getest en ik laat jullie zien wat ik ervan vind!

Laten we beginnen met de uitstraling:

De doos ziet er chique uit en toen ik de doos opende zijn je ogen meteen op de tang gericht! Hij heeft een knallende groene kleur waar je helemaal vrolijk van word. Aan de binnenkant van de doos staat duidelijk beschreven door middel van vele symbolen met tekst, wat deze tang allemaal voor mogelijkheden heeft.

dsc05603_fotor

Hoe het werkt:

Het werkt eigenlijk bijna hetzelfde als een stijltang. Je wacht tot de tang op de gewenste temperatuur is, je verdeeld je haar in kleine plukken, maakt de rest vast met een klem en je kunt beginnen. Pak niet te dikke plukken, anders werkt het niet zo goed. Maar dit ligt denk ik ook aan de structuur van je haar. Ik heb vrij dik, golvend en droog haar. En dat kost vaak veel moeite om dit type haar stijl te krijgen! Heb je fijner haar, gaat het denk ik een stuk makkelijker en zou je dikkere plukken kunnen gebruiken, want de borstel is er wel breed genoeg voor.  Het makkelijkste vond ik om de tang onder mijn pluk te houden en dan strak naar beneden te halen, inplaats van boven op het haar naar beneden, zoals op de afbeelding hierboven. Maar dit is iets persoonlijks en kan voor iedereen anders zijn.

dsc05578_fotore

Extra’s:

Houd er wel rekening mee dat er geen normale stekker aan zit, die je in het stopcontact kunt doen! Je moet er een aparte adapter voor kopen. Ik heb deze gekocht bij de Mediamarkt voor €18,- (wat aardig prijzig is), maar ik wist niet waar ik het anders kon kopen. Misschien is dit ook online verkrijgbaar.collage_fotorw_fotor

Voordelen:

De temperatuur kan tot een maximum van 230 graden
Het apparaat is snel op temperatuur
Is een beauty om te zien
Er zit een lang snoer aan
De borstel wordt niet heet en zou je gewoon kunnen vastpakken
Gemakkelijk te bedienen en gebruiken
Het snoer draait makkelijk met de borstel mee (360 graden draaien)
De borstel is voorzien van een laagje keramiek

Nadelen:

Dat je er een aparte adapter voor moet kopen (voor in Nederland te gebruiken)
Het duurde ongeveer 30 minuren om mijn haar stijl te krijgen
Mijn haar word er niet super stijl van, maar lijkt meer stijl geföhnt
Werkt niet goed bij te dikke plukken

Deze borstel komt uit de US (vandaar de Amerikaanse stekker) en heb ik ook nog niet eerder in Nederland gezien. Deze borstel kost $69, (ongeveer €62,-) wat ik een normale prijs vind voor deze tang! Als je meer interesse hebt in deze borstel zou ik zeker even een kijkje nemen op https://www.irresistibleme.com. 

Zijn jullie al bekend met deze borstel?