Fashion & lifestyle

My new Tigermist items ♥

Heb jij ook wel eens dat gevoel, dat je bij sommige kledingwinkels/ webshops gewoon alles aan je garderobe wilt toevoegen?! Naast mijn favoriete shop de Zara vind ik op de Australische webshop Tigermist ook zoveel leuke items! Vooral de playsuits en jurkjes zijn hier echt geweldig! Ik heb van de week een pakket binnen gekregen waarvan ik geen idee had wat erin zou zitten. Dit pakketje ging dus ook als een speer open en was ik erg benieuwd naar de kledingstukken. Want zeg nu eerlijk, wie wilt er nou geen verrassingspakket?! Er zaten 2 items in, waaronder deze roze cropped sweater en een high waisted jeans met grote gaten bij de knieën. Hoewel het lente is dacht ik niet meteen aan een trui, maar omdat het weer nu ook niet bepaald meewerkt, trek ik deze nog graag aan ook!  Zijn jullie al bekend met deze webshop?