Fashion & lifestyle

My little wishlist ♥

wishlist 3

 1. River Island gilet     2. Simple crop top M-Fab   3. HM skirt   4. HM Bodychain   5. Duster coat   6. Mostwanted Top    7. HM Long vest

Ik merk echt dat ik de laatste tijd alleen maar bezig ben om nieuwe schoenen te kopen, maar mijn verlanglijstje is toch wel iets groter dan alleen maar schoenen. Ik ben een echte shoe-aholic, maar dan sta ik weer voor mijn kledingkast en denk ik later: Nee hé, had ik maar voor nieuwe kleding gegaan. Deze prachtige items hierboven vind ik helemaal te gek en zou ik dolgraag een plekje in mijn kast willen geven! Ik kan niet wachten tot die zon weer gaat schijnen en dat ik weer zo een mooie rok als hierboven uit de kast kan trekken! Ik wil heel graag een lang gilet, maar ook de kanten kartan vest staat op mijn verlanglijstje voor de zomer. Crop tops en een duster coat erover zijn de ideale combinaties! Doe er een short ripped jeans onder en voeg er een lichaamsketting bij dan kan je zo door naar een festival! Ik word er helemaal blij van! Het is jammer dat ik dit niet naar mijn werk aan kan en mag , maar het liefst….