Fashion & lifestyle

My first spring look ♥

Dress Shein / Boots Market /  Bag Zara / Jacket h&m 

Jaja, mijn eerste lente outfit is een feit! Zaterdag kwamen m’n ouders gezellig langs, hebben we geshopt voor m’n moeder en kreeg ze alvast haar cadeau, want ze is binnenkort jarig. In de middag hebben we nog lekker op een terrasje gezeten, wat op zich prima te doen was. Maar zondag was het helemaal lekker. Ik durfde zelfs met blote benen naar buiten te gaan! Ik droeg mijn nieuwe sweater dress met flosjes, die mij een beetje doet denken aan de Ibiza stijl. Ik combineerde hem met mijn favoriete zomertasje en deze suède boots. Die waren al meer dan een jaar de kast niet uit geweest. Ik wilde ze eerst wegdoen, maar in deze look vond ik het wel weer wat hebben. Ik verkoop trouwens mijn kledingstukken op unitedwarberobe voor als je interesse heb. Wat vinden jullie van deze look?