Fashion & lifestyle

My first outfit-post of 2016 ♥

DSC07900_FotorDSC07893_FotorDSC07949_Fotor_FotorDSC07911_Fotor_Fotor

Coat & sweater New Chic / Skirt Zara / Boots Asos 

Yeah mijn eerste outfit-post van 2016 ! Ik heb gisteren foto’s geschoten met mijn nieuwe groene sweater en zwarte jas en zoals je misschien is opgevallen is mijn ooglook ook wat extremer als normaal. Soms heb je daar ineens zin in! Mijn items komen van de webshop New Chic. Zijn jullie hier al bekend mee? Toen ik voor het eerst op deze website kwam, zag ik items voorbij komen, wat niet helemaal mijn smaak was, maar toen ik op het kopje ”outerwear” klikte, zaten er toch onwijs leuke truien/ jassen tussen voor een spot prijsje! De sweater is in werkelijkheid wel wat dunner als staat afgebeeld op de website, maar ondanks dit ben ik toch tevreden met de items. Wat vinden jullie van deze look?

Shop deze look hieronder:

green khaki

1. . Coat   2 Sweater  3. Skirt  4. Shoes