Fashion & lifestyle

My first Daniel Wellington watch ♥

dsc05484dsc05460dsc05451dsc05464dsc05453

Waarschijnlijk heb je deze beauty van Brandfield al op Instagram voorbij zien komen, maar nu show ik hem nog iets beter op m’n blog! Het is al mijn derde horloge in 3 maanden tijd (shame on me), maar deze keer ben ik wel voor een heel ander model gegaan. Ik was op zoek naar zwart, minimalistisch en classy en wat is er dan eleganter en klassieker dan een Daniel Wellington horloge?! Mijn voorkeur lag bij de nieuwe classic black collectie! Ze zijn net wat stoerder als het standaard model en mijn oog viel dan ook vooral op de krokodillenlederen band. Deze horloges zijn de afgelopen maanden echt dé trend op het horloge gebied, maar ook merken zoals Cluse of Rosefield zie je de laatste tijd veel voorbij komen. Wat vinden jullie van mijn keuze?