Fashion & lifestyle

My favorite 3 party looks ♥

kerst

Bra h&m / Blouse Zara / Shoes Topshop / Skirt h&m / Blazer Zara / Bag Yves Saint lairent

Bij de eerste look draait het allemaal om franjes! Deze klassieke look is mijn favoriet. Deze prachtige blazer kan ik eindelijk afstrepen van mijn wishlist. Hij was niet goedkoop, maar het is zeker mijn favoriete blazer op dit moment. And look at this bag: Wauwie..Toen ik deze laatst had gespot werd ik spontaan verliefd. Jammer genoeg is het prijskaartje iets minder, want dit tasje kost namelijk €2000,-! Dit groene rokje wilde ik heel graag bestellen, maar helaas waren ze binnen een no time uitverkocht!! Ik hoop dat deze weer snel binnenkomen in mijn maat, want ik moet deze hebben!

kerst 3

Top h&m / Purse Halston Heritage  / Pants Zara  / Shoes Public Desire 

Zilver en donkerblauw vind ik echt een prachtige combinatie en pailletten zijn perfect voor bij een party look. Door de opvallende top, zal ik de outfit verder vrij simpel houden en daarom heb ik gekozen voor een mooie zilveren portemonnee en deze geweldige open sandalen.

kerst 2

Purse, shoes, furry chainball Riverisland / Dress Shein / Earrings h&m

Een gehele zwarte look hoeft niet saai te zijn! Dat bewijst de derde look maar weer. Deze prachtige jurk vind jij misschien maar simpel, maar maak je outfit daarom af met mooie accessoires en pumps. Deze schoenen zijn echte beauty’s en geven je outfit net die extra touch. Ook de furry chain ball is een item wat je tegenwoordig aan je tas moet hebben hangen, anders is die niet hip genoeg om de deur uit te gaan!

We zitten dan nog wel in november, maar voor je het weet komen de feestdagen er alweer aan en willen we er allemaal weer op en top bij lopen! De glitter en glamour jurkjes stromen langzamerhand de shops binnen en we willen zeker niet te laat zijn voor dat ene jurkje wat je misschien zo graag wil hebben. Vandaar daarom dat ik alvast 3 party looks heb samengesteld. Ik kan niet wachten om een nieuwe outfit te scoren voor de feestdagen en jullie? Ik ben erg benieuwd waar jullie voor zouden gaan..1, 2 of word het toch outfit 3? Let me know!