Fashion & lifestyle

My favorite summer pieces ♥

DSC01395DSC01404DSC01399DSC01408DSC01390DSC01402

Ondanks het regenachtige weer heb ik een heerlijk weekendje achter de rug! Vrijdag en Zaterdag heb ik afgesproken met vriendinnen en gisteren heb ik Vaderdag op Scheveningen gevierd. We hebben heerlijk gegeten en gaan deze week nog gezellig een avondje naar de bios. Ik vind een parfum, overhemd of een paar sokken vaak weer zo een standaard cadeau om te geven, dus hebben we het een keertje zo gevierd. Maar even wat anders…Zoals jullie hierboven kunnen zien, heeft mijn kledingrek weer een andere touch gekregen en heb ik na een lange tijd eindelijk mijn rosé kleurige hangers, yeah! Het staat zoveel beter! Als het goed is gaan vanaf woensdag de temperaturen weer omhoog en zal hopelijk het zonnetje ook weer meer gaan schijnen. Deze wit/ blauw kleurige items behoren absoluut tot mijn favorieten items van aankomend seizoen! Mijn witte pantalon, off shouder tops en spijkerjasje zijn dan ook niet te missen. En wat vinden jullie van de espadrilles? Een tijdje geleden heb ik deze gekocht bij de h&m en passen dan ook helemaal bij deze romantische stijl! Wat zijn jullie favoriete zomer items?