Fashion & lifestyle

My favorite playsuits ♥

DSC00693DSC00695DSC00692 DSC00696

Playsuit 1. h&m  /  Playsuit 2 Loavies  /  Playsuit 3  Zara

Je zult het bijna niet geloven als je naar de aankomende weervoorspellingen kijkt, maar over één maand begint de zomer alweer! Tijdens die regenachtige dagen heb je wel weer tijd om je kast uit te spitten en de zomerse items weer vooraan te hangen. Ik draag het liefst denim shorts, croptops, blazers & super schattig playsuits! Hierboven zie je mijn 3 favoriete playsuits die zijn uitgestald op m’n kledingrek. Ik vind de eerste lace playsuit van de h&m het mooist, de 2de van de Loavies zit het fijnst en de laatste is een Zara playsuit die ik al jaren met veel liefde draag en nooit weg heb kunnen doen! De strik voorop vind ik gewoon te cute! De tweede van de loavies droeg ik pas geleden nog (te zien bij mijn Instafoto’s) naar het strand en het bevrijdingsfestival in Den Haag. Wat vinden jullie van playsuits?