Fashion & lifestyle

My cozy sunday outfit ♥

DSC08025_FotorDSC08091_FotorDSC08057_FotorDSC08065_Fotor

 Coat Stylebygina  / Sweater Primark / Top Zara / Pants Pieces / Booties Bershka 

Zoals jullie misschien wel van mij weten, ben ik geen fan van winterjassen en draag ik ze zelden, maar met deze temperaturen buiten, moet ik hem af en toe wel aan! Deze kaki kleurige winterjas is dik gevoerd, heeft mijn favoriete kleur en zit echt heerlijk, dus ideaal voor een koude zondag. Verder droeg ik mijn comfortabele booties, leatherlook legging en een dikke sweater met een lace top wat een perfecte touch aan deze look geeft. Ik ging mijn Zara sales ophalen en ik kan niet wachten om de items aan jullie te showen! Binnenkort hier dus meer over..Oh en wat vinden jullie trouwens van winterjassen?

Shop deze look hieronder:

coat

1. Coat  2. Legging  3. Sweater  4. Shoes