Fashion & lifestyle

My black Triangle bikini ♥

DSC09001

Toen ik 2 weken geleden op instagram benaderd werd door het welbekende bikinimerk Triangle, was ik mega happy! Ik kon eigenlijk niet wachten om deze te showen, maar omdat ik laatst ook nog mijn oranje bikini binnen kreeg, wilde ik niet gelijk 2 bikini-posts achter elkaar zetten! Gelukkig wist ik het nog even vol te houden en kan ik hem nu eindelijk laten zien! Ik denk dat een Triangle bikini toch bijna op ieder girls wishlist staat op dit moment, alleen vinden de meeste meiden ze toch te prijzig om aan te schaffen wat ik volkomen begrijp! Ik ben gelijk naar de webshop gegaan en ik keek mijn ogen uit! Ik wist gewoon niet wat ik moest nemen, maar uiteindelijk ben ik zo blij met mijn keuze! Bekijk hem hieronder..

DSC08999

DSC09002

Er waren zoveel leuke kleurige bikini’s, maar toch heb ik gekozen voor het zwarte model Milly New York Noir! Ik kan niet wachten om deze op het strand te showen!

 ♥