Fashion & lifestyle

Miss Etam items ♥

DSC08679
6
DSC08623

DSC08700

 Shirt & shoes Miss Etam  /  Jacket Primark  /  Jeans Zara

Oh wat was dat zonnetje heerlijk vandaag! Perfect weer om te shooten en om die lente kleding weer eens tevoorschijn te halen. Toevallig kwam er vanochtend een heel leuk pakketje van de Miss Etam binnen die ik meteen heb uitgepakt! Miss Etam is een winkel waar je misschien niet snel aan zou denken als je iets wilt bestellen, maar toch heb ik deze 2 leuke items daar vandaan! Eigenlijk lopen de grijze t-shirtjes aardig op in mijn kledingkast, omdat ik ze gewoon té leuk vindt, maar een paar mooie grijze sneakers ontbreekt te nog, dus heb ik deze hierboven aan mijn schoenencollectie toegevoegd. Ik zag dat er vandaag weer erg leuke vesten en leren jasjes op de webshop zijn binnengekomen, dus ik zou zeker even een kijkje nemen!

Shop de Miss Etam producten hieronder:

Sneaker wit 1  Top grijs 1

 ♥