Fashion & lifestyle

Love these basics the most ♥

DSC02210 DSC02213 DSC02217DSC02257 DSC02218
DSC02209 DSC02220 DSC02222 DSC02271

Zwart, wit, kant, spijker en streepjes…Klinkt dat niet als de perfecte basic stijl?! Hierboven zie je m’n favoriete basics die eigenijk het belangrijkst zijn in mijn gehele kledingkast. Deze items zijn tijdloos en ideaal om mee te combineren. Vroeger had ik nooit iets met basics, maar sinds 2014 bracht ik daar verandering in. Ze zijn zo belangrijk in een kledingkast! Mijn verzameling is flink gegroeid, maar op een positieve manier. Niet teveel, maar nagedacht over welke items er juist bij mij passen. Ik vond het vroeger best zonde om wat meer geld aan één item te besteden en kocht ik liever iedere week kleding van weinig geld, wat uiteindelijk ook honderden euro’s in een maand kost. Daar heb ik zeker van geleerd en mijn stijl is veranderd. Als ik terug kijk vond ik mijn stijl zeker niet stom, maar heb ik nu mijn eigen stijl echt ontdekt.