Fashion & lifestyle

Love for braids ♥

DSC01286_FotorDSC01371_Fotor_Fotor

Mijn liefde voor vlechten word groter en groter! De laatste tijd ben ik weer flink aan het oefenen om nieuwe haarstijlen te creëren. Het is niet altijd even makkelijk, maar oefening baart kunst. Hierboven zie je de” mohawk pull-through” en de ”side” braid die ik echt geweldig vind! Het is de eerste keer dat ik beide vlechten bij mezelf heb gemaakt en meteen op camera heb vastgelegd. Ze zijn misschien nog niet helemaal perfect, maar bij jezelf vlechten blijft gewoon lastig. Omdat je de achterkant niet kunt zien en je niet helemaal weet of het goed gaat, kom je met hulp van een camera gelukkig iets verder. Mijn favoriete inspiratiebron is natuurlijk Pinterest. Deze site staat vol met prachtige inspiratieplaatjes, maar ook kijk je je ogen uit bij de prachtige haarstijlen van deze beauty’s Emily Rose Hannon & Kelsey Floyd! Ik volg deze twee meiden ook al een lange tijd op Instagram en geloof me je wordt verliefd op deze gypsy romantische foto’s!