Fashion & lifestyle

Long sleeveless blazer ♥

DSC00626_FotorDSC00622_FotorDSC00629_FotorDSC00621_Fotor DSC00630_Fotor

Top, Jeans & shoes Zara / Blazer & Necklace h&m 

Dat ik dol op lichte kledingstukken ben, hoef ik jullie denk ik niet meer te vertellen. Mijn kledingkast hangt er namelijk vol mee en ook deze witte volant top en mouwloze blazer heb ik pas geleden toegevoegd. Een mouwloze blazer stond vorig jaar al op mijn verlanglijstje en nu heb ik er eindelijk eentje kunnen bemachtigen. En nog voor een fijn prijsje ook! Toen ik vorige week gezellig met mijn moeder aan het shoppen was kwam ik deze in de sale tegen terwijl die op de h&m site nog voor de volledige prijs staat, lucky me! Ook draag ik hier nog m’n nieuwe ketting die ik van een vriendin heb gehad. Is die niet té schattig met die kwastjes!

Shop deze look hieronder:

creme

 1. Blazer     2.  Jeans    3. Top    4. Shoes   5. Necklace  6.  Accessoires