Fashion & lifestyle

Life is to short to wear boring jewellery ♥

dsc02901dsc02937_fotordsc02880_fotordsc02924dsc02919 dsc02903dsc02938Top Zara / Pants Bershka / Jewelery Myjewellery

 Toen ik een stuk jonger was, droeg ik zoveel verschillende soorten sieraden dat ik het nergens meer kwijt kon, kapot ging of ging verkleuren. Tegenwoordig ga ik voor mooie basics van betere kwaliteit die ik met alles kan combineren! Ik hang deze favoriete sieraden aan een mooie sieraden rek en de rest van de sieraden stop ik in bakken. Een sieraad wat dan ook zeker bij mijn favorieten behoort zijn bangle armbanden. Goud, rosé of zilver het maakt niets uit, I love it! Het liefst combineer ik deze met elkaar en draag ik er af en toe nog wat gekleurde armbanden tussen. De bangle armbanden shop ik het liefst bij Myjewelry, omdat ze daar zoveel keuze hebben en wekelijks nieuwe sieraden aanvullen. Hierboven zie je een kleine verzameling en de twee zilveren armbanden zijn van de nieuwe collectie. Wat vinden jullie van deze armbanden?