Fashion & lifestyle

Levis and denim skirts ♥

Shirt Levis / Skirt Shein / Shoes H&M / Sunnies Rayban

Let’s go back to the 80’s! De vintage retro looks zijn op dit moment helemaal on trend en kom je regelmatig de bekende logo shirtjes van Levis, Tommy Hilfiger, Adidas en andere merken tegen. Deze shirtjes zijn niet alleen hip om te zien, maar zitten ook erg fijn! Toen ik een aantal weken terug met mijn zus een dagje in Amsterdam ging shoppen, kocht ik er eentje. Zo een shirt staat natuurlijk super leuk op denim shorts, maar daar heb ik er al genoeg van! Deze keer was ik op zoek naar een denim rokje. Ik had er eerst eentje van de Levis gepast, maar deze zaten toch niet zo mooi als ik had gehoopt. Gelukkig kwamen er nog een aantal pakketjes voor de vakantie binnen en zo ook dit leuke spijkerrokje van de Shein. Hij past perfect, de wassing is mooi, de kapotte details zijn tof en het fijnste is ook nog dat er een spijkerbroekje onder zit. Super handig als je een keertje gebukt staat, haha. Maar laten we deze nieuwe Rayban ook niet vergeten! De details in het midden maakt dit montuur speciaal! Hij heeft een mooie bronzen kleur met bruine glazen en hij kijkt super fijn! Deze zal je dus regelmatig voorbij zien komen op foto’s. Wat vinden jullie van de vintage/ retro trend?