Fashion & lifestyle

Leopard print & Magazines ♥

DSC06437DSC06419DSC06464DSC06450DSC06472DSC06489DSC06435DSC06420_FotorDSC06447

Poncho Comma / Sweater & hat Stylebygina / Jeans Primark / Shoes Public Desire 

Nog niet zo heel lang geleden had ik jullie al een outfit post laten zien met een poncho, maar zoals jullie kunnen zien heb ik er gewoon nog ééntje! Dit keer wel met een heel ander soort poncho, namelijk eentje met een luipaard-print. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet heel vaak dierenprints draag, maar zo heel af en toe kan een dierenprint toch heel stijlvol zijn. Maak je outfit verder niet te druk en dan kan het echt mooi staan! Ik heb gekozen om de rest van mijn outfit zwart te houden en mijn beige hoed match perfect met de kleuren van de poncho. Deze prachtige poncho komt van de webshop Comma! Het is een mooi Duits merk met twee kledinglijnen Comma en Casual Identity. Ook hebben ze twee magazines waar prachtige inspiratie foto’s instaan. Hou je van classy, casual en goede kwaliteit, dan zou ik hier zeker even een kijkje nemen. I hope you like the photos!