Fashion & lifestyle

Last week in pic’s ♥

DSC06201DSC06194DSC06338DSC06337 DSC06417_Fotor_FotorDSC06195DSC06202DSC06420_Fotor
Wat is afgelopen week toch weer snel voorbij gegaan. Het is een drukke, maar zeker een leuke week geweest met veel uitjes en ik ben flink verwend! Deze super stoere Stan Smiths Snakeskins heb ik van mijn lieve vriendje gekregen en daar ben ik zo blij mee! Hij had nieuwe schoenen voor zichzelf gekocht en had deze sneakers als verrassing voor mij meegenomen, zo lief! Maar dit was niet het enigste cadeau, want daarnaast kwam er ook nog een pakketje van de Sans-online en en de Comma binnen. In het begin van deze week mocht ik ook zeker niet klagen met al die lekkernijen. Mijn vriend en ik hebben heerlijk geluncht bij de Dudok en die zelfde avond gingen we ook nog lekker uiteten bij de Gauchos (mijn favoriete Argentijnse restaurant). Wel had ik bijna iedere avond moeite om ’s avonds op tijd naar bed te gaan, maar dat kwam omdat ik het heerlijk vond om samen met mijn vriend de serie Banshee te kijken. Ik was nooit echt van de serie’s, maar sinds ik de Breaking Bad heb gevolgd, is dat helemaal omgeslagen. Zaterdag had ik een gezellige verjaardag van mijn lieve vriendinnetje Wendy en vandaag heb ik outfit foto’s geschoten met mijn nieuwe poncho van de Comma waar ik heel erg tevreden over ben. Ik kan niet wachten om deze foto’s met jullie te delen. Binnenkort meer hierover, fijne avond!