Het blijft toch altijd een beetje spannend om in je bikini op het internet te staan, maar ook dat hoort erbij als je een blog hebt. Soms moet je er niet teveel over nadenken, maar het gewoon doen! Dus hier sta ik dan hoor, in mijn bikini-look op het prachtige lichte zandstrand met helderblauwe zee in Mallorca. Zoals ik al voor mijn vakantie had aangegeven, zou ik nog een toffe bikini van de LASCANA binnen krijgen en dit is hem dan. En ik moet je zeggen, ik vind de bikini in het echt nog mooier dan op de plaatjes! De kleine blauwe steentjes zijn prachtig, de kwaliteit is top en hij sluit ook erg mooi aan. Zo heb ik zelfs voor het eerst meegemaakt dat het bovenstukje niet zakt zonder bandjes. Dat is voor mij echt een pluspunt! Uiteraard zitten er wel bandjes bij om hem eventueel vast te maken. Ook is het broekje makkelijk verstelbaar door de touwtjes en snijd het niet in de zijkanten. De kleine details zoals het merkje, de steentjes en de touwtjes zorgen voor die unieke look. Wat vinden jullie van LASCANA bikini’s? Zijn jullie bekend met dit merk?