Fashion & lifestyle

Kimono a la coins ♥

Kimono a la coins

1. Zara        2. Stylebygina        3.  Imusthaveit         4. Themusthaves

Dat kimono’s nog steeds helemaal hot voor de zomer zijn weten we denk ik allemaal wel, maar hebben jullie ook al die vrolijke kimono’s met muntjes gespot? Muntjes zijn tegenwoordig niet alleen maar hip aan kettingen of clutches, maar ook deze kimono’s met munten is weer een opkomende trend waar ik helemaal blij van kan worden! Ga je voor goud, zilver of bronskleurige muntjes het maakt niets uit! Weer een keer wat anders als de standaard kimono’s die je overal ziet, vind je niet? Omdat het wel een echte eye-catcher is zou ik de rest van de outfit wel rustig houden. Persoonlijk vind ik wit hier super bij staan! De boho ibiza look is een trend die ik deze zomer helemaal leuk vind en daar passen deze kimono’s toch perfect bij! Voor welke zou jij gaan?