Fashion & lifestyle

It’s time for a new watch ♥

dsc05102dsc05142dsc05073dsc05101dsc05154

Blouse Zara  / Bracelets My jewellery / Watch Michael Kors

Afgelopen week is er weer een super leuk pakketje bezorgd en ik moet zeggen dat dit toch wel één van de leukste pakketjes zijn om uit te pakken! Ik kon niet wachten om deze beauty om m’n pols te doen. Het blijft soms wel lastig om iets via het internet te bestellen, omdat je nooit helemaal weet hoe iets valt, maar deze zat gelukkig helemaal goed! Ondanks mijn smalle pols, ben ik vooral fan van wat grovere horloges en daarom ben ik voor dit model gegaan. Ik heb gekozen voor een Michael Kors horloge die zilver, rosé en goud is, wat ik overigs een geweldige combinatie vind. Het is ook nog eens makkelijker om te combineren met m’n armbanden, want het past gewoon overal bij. Als ik geen horloge draag, is mijn outfit niet compleet en voelt het zelfs een beetje kaal aan, haha. Kortom: Ik vind een horloge gewoon de finishing touch voor je outfit. Dit horloge komt van de horloge.nl en ze hebben hier wel meer dan 100 merken en 8000 horloges! Er is dus genoeg keuze en een groot voordeel van deze webshop is de levering. Als je op een werkdag voor 12:30 uur bestelt, heb je het dezelfde dag al in huis!

Wil jij weten waarom ik een horloge zo belangrijk vind? Hieronder vind je nog 3 redenen waarom ik graag investeer in een prachtig horloge:

1. Een horloge is het perfecte detail wat je kunt toevoegen aan je outfit

2. Het is natuurlijk ook nog eens functioneel! Naast onze smartphone is het natuurlijk veel sneller en makkelijker om even op je horloge te kijken

3. Een horloge is tijdloos en zou je eventueel over 10, 20 of 30 jaar ook nog kunnen dragen.

Wat vinden jullie van het dragen van horloges en hoe denken jullie over de Michael Kors horloges?