Fashion & lifestyle

It’s simple & Chique ♥

Necklaces & Bracelet Zaful / Top h&m / Sunnies Primark / Book Ditverzinjeniet / Poster Pixers

Hebben jullie allemaal een fijne Valentijnsdag gehad? Er kwam gisteren een geweldig cadeau voor mijn vriend binnen en die was helemaal door het dolle heen. Ik zal het cadeau ergens in maart uitgebreid op m’n blog reviewen, dus wordt vervolgd! Ook ik werd onverwachts verrast met een cadeau! Een lekker Rituals pakket met een roosje! Zo lief!! Voor nu wil ik deze mooie subtiele sieraden van de Zaful laten zien. Ze staan echt overal bij en zorgen voor die chique finishing touch! Ik heb afgelopen weekend veel statementkettingen weg gedaan, omdat ik het eigenlijk niet meer draag. Op de foto’s lijkt het één ketting, maar het zijn er echt twee. Ik combineer ze het liefst met een kanten top of trui met lage hals. Wat vinden jullie van subtiele sieraden?