Fashion & lifestyle

It’s sexy & classy ♥

trendy

Pictures from Pinterest

Yeah het weekend is begonnen! Heerlijk zo een korte werkweek en we krijgen ook nog eens mooi weer, dat word genieten! Allereerst wil ik mijn lieve volgers bedanken, want ik heb de 250 volgers op Bloglovin bereikt! Ik waardeer het zo dat er mensen zijn die mij blog leuk vinden om te lezen, te bekijken of te volgen. Daarom wil ik binnenkort ook weer eens een leuke win-actie organiseren, maar daarover binnenkort meer. Hierboven zie je verschillende trends waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. De off shoulder en lace trend vind ik echt geweldig! Het is niet alleen sexy maar ook super classy! Zo staat er een korte lace top en chino broek op mijn wensenlijstje, maar daar ga ik aankomende vrijdag voor kijken. Dus hopelijk slaag ik hierin! Vandaag ga ik gezellig met een vriendin naar het strand en in de middag gaan we gezellig naar het bevrijdingsfestival in Den Haag! Wat vinden jullie van deze trends en wie van jullie gaat er ook naar dit festival?