Fashion & lifestyle

It’s red today! ♥

Top & Shorts Shein  / Necklace Zaful / Shoes Sacha 

Het is echt té lang geleden, dat ik rood aan heb gehad! Ik vond deze kleur vaak mooier staan bij brunettes dan blondines, daardoor droeg ik het eigenlijk nooit. Toch vind ik rood echt een prachtige kleur en zie je het deze zomer ook regelmatig voorbij komen. Het is sexy, romantisch en chique. Toen ik dit broekrokje zag, moest ik meteen aan het Spaanse sfeertje denken. Dat zou toch super zijn als je dit gevoel blijft houden als je het iedere keer uit de kast trekt? Ik ben nooit een grote fan van printjes geweest, maar zo af en toe heb je gewoon een printje nodig. Vooral zo een bloemenprintje als dit, daar word ik helemaal vrolijk van! Daarbij houd ik de rest van de outfit save en heb ik dit broekje gecombineerd met een witte blouse wat eigenlijk altijd wel goed is. Wat gouden accessoires erbij, comfortabele espadrilles eronder en ready to go! Deze schoenen heb ik vorige week van de Sacha binnen gekregen en zitten echt mega lekker! Naast dat ze comfortabel zijn, staan ze ook nog eens geweldig onder elke zomerse outfit! Die gaan over een paar weken zeker mee de koffer in naar Ibiza! Oh en nog een leuk nieuwtje om te weten, ze hebben op dit moment heel veel leuke sneakers, sandalen en tassen in de sale! Het is dus de hoogste tijd om even een kijkje te nemen op de webshop. Wat vinden jullie van deze zomerse look?