Fashion & lifestyle

It’s rainy girl! ♥

FullSizeRender FullSizeRenderwww

 Coat Bella  /  Jeans Zara  /  Shirt & Pumps Primark   / Bracelets Super Stylish, Primark & H&M

 Hii allemaal, hoe was jullie weekend? Ik had het zo druk gehad, dat ik bijna geen tijd had om foto’s te schieten! Zaterdagmiddag had ik echt een opruimbui! Ik heb mijn hele kast opgeruimd, snel even boodschappen gedaan, tijdens een vervelende regenbui foto’s gemaakt en daarna ben ik gelijk de auto in gestapt om naar Den Haag te gaan.. Ja, haast, haast en nog eens haast! Ik ben in de avond met mijn zus, moeder, oma en mijn lieve paps (als enigste man 😛 ) naar de film Gooische Vrouwen 2 geweest. Toen de film was afgelopen zijn we nog even gezellig naar de Clooney’s in Zoetermeer gegaan. Dat is echt een prachtige zaak waar je gezellig een drankje kan doen en waar je ook heerlijk kunt eten! De saté is echt een aanrader, yumm! En vandaag moesten we al om 6.15 richting de rommelmarkt in Leidschendam.We hadden ontiegelijk veel spullen bij ons, maar we hebben gelukkig een hoop verkocht, dus ik ben helemaal tevreden!

FullSizeRender1