Fashion & lifestyle

It’s Polette again ♥

DSC01421DSC01476DSC01425 DSC01426DSC01481 DSC01432

Na een week vol met regen word het tijd om de zomerse spullen er weer bij te pakken. De zomer is 2 dagen geleden officieel begonnen en de weervoorspellingen zien er gelijk weer beter uit! Zouden we nu dan eindelijk weer een dagje strand kunnen inplannen, bikini’s tevoorschijn kunnen halen en de tofste zonnebrillen kunnen dragen? Laten we het hopen! Gistermiddag is alvast mijn nieuwe black beauty binnen gekomen! Zoals de meeste van jullie weten draag ik het liefst zonnebrillen op sterkte en waar kon ik dat nu beter vinden als mijn favoriete brillenshop Polette. Ze hebben trendy, originele en niet te vergeten betaalbare monturen ! Omdat Polette de enige tussenpartij is tussen fabriek en klant, kunnen zij de brillen voor veel goedkoper verkopen wat natuurlijk super fijn is. Ik heb gekozen voor het montuur ”Monte Napoleone black”. Het is wel een heel ander montuur dan waar ik normaal voor zou gaan, maar dat leek me juist wel weer leuk. Deze bril is iets groter, grover en zwart van kleur. En 90% van mijn brillencollectie is bruin, dus dat komt niet veel voor, haha.

Laat het zonnetje nu maar komen!