Fashion & lifestyle

It’s grey in my closet ♥

DSC01379DSC01378DSC01382 DSC01381 DSC01383

We nemen weer een kijkje in mijn kledingkast en deze keer heb ik gekozen voor mijn favoriete grijze items! Heel veel mensen denken vaak bij grijs dat het een saaie kleur is, maar ik vind deze kleur juist super fijn. Het is neutraal en past overal bij. Ik vind zwart en wit erg leuk, maar grijs is de perfecte mix! Niet alleen in mijn kledingstijl, maar ook in m’n woonstijl komen deze kleuren veel terug. Zoals je hierboven kunt zien bestaat mijn grijze collectie merendeels uit basic shirtjes en combineer ik deze het liefst met lederen items, zoals een leer jasje, rok of broek. Mijn nieuwe aanwinst is het witte shirtje met grijze pijltjes. Is die niet cute? En natuurlijk ben ik ook nog steeds verliefd op mijn lange klassieke jas van de Zara. Wat vinden jullie van grijze kledingstukken? Yes or no?