Fashion & lifestyle

It’s khaki & white ♥

DSC09796DSC09797DSC09888

De laatste tijd heb ik weer van die dagen dat je niet precies weet wat je aan moet doen. Shorts, lange broeken, korte mouwen dan weer een dikke trui.. Het weer werkt niet echt mee en daarom kun je je garderobe ook niet helemaal Lente-proof maken. Tijd om dat aan te pakken! Ik ging weer eens aan de slag om wat kleding bij elkaar te rapen en wat leuke setjes bij elkaar te sorteren. Daar maak ik dan foto’s van en als je even niet meer weet wat je aan moet trekken, check je de foto’s terug en kies je een setje uit. Dit keer ga ik voor de combinatie kaki met wit. Deze mooie lederen riem is laatst binnen gekomen en staat zo pretty bij mijn nieuwe shorts en sandalen en niet te vergeten bij mijn nieuwe bloemen, haha. Wat vinden jullie van het setje?

 ♥