Fashion & lifestyle

It’s fresh & healthy ♥

DSC00132DSC00068DSC00130DSC00111DSC00134 DSC00131

Water is zo belangrijk voor je lichaam. Het beste is om minimaal 1,5 liter per dag binnen te krijgen, maar ik drink zelf eigenlijk maar 1 of 2 glazen per dag. Ik grijp veel sneller naar een Ice tea als water, maar daar wil ik toch verandering in brengen. Met het warmere weer is het ook nog eens erg belangrijk om genoeg water te drinken en daarom wil ik het voor mezelf iets aantrekkelijk maken. Door het water een frisse en zoetere smaak te geven met verschillende soorten fruit. En met deze 800 ml waterfles met confuser maakt het eigenlijk nog een stukje makkelijker! In het midden van de fles zit een compartiment wat je kunt vullen met fruit. Ik laat jullie hieronder zien welke varianten ik het lekkerst vind en natuurlijk ben ik erg benieuwd of jullie nog lekkere ideeën hebben!

Een aantal van mijn favoriete combinaties zijn:

Citroen, komkommer & aardbeien
Framboos & Limoen
Watermeloen & verse munt
Munt, bosvruchten & limoen
Citroen & verse munt

Welke vinden jullie erg lekker?