Fashion & lifestyle

Instagram snapshots this week! ♥

FullSizeRenderFullSizeRenderIMG_0058FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender

Als we terugkijken naar deze week betrap ik mezelf erop dat ik mega veel food-foto’s maak (oeps)! Sorry hiervoor, maar ik ben een echte IG verslaafde, die teveel foto’s maakt en niet alleen houd van fashion maar ook van food. Afgelopen woensdag ben ik met mijn vriend naar de film James Bond Spectre geweest en ik vond het echt een goede film! Ik vind de Bond films altijd wel leuk, maar ik wist niet zo goed wat ik van deze moest verwachten. Jammer genoeg waren de foto’s iets te donker, dus heb ik ze weggelaten. Gisteren ben ik gezellig met een vriendin bij de Vapiano wezen eten! De planning was om daarna nog een dansje te doen, maar we vonden het beide té koud om naar buiten te gaan, dus zijn we bij mij thuis een drankje wezen doen. Naast de fijne dingen vind ik het ook belangrijk om stil te staan bij de slachtoffers en nabestaanden in Frankrijk. Wat afgelopen weekend in Frankrijk is gebeurd heeft me diep geraakt en vind ik behoorlijk triest en beangstigend. En tuurlijk moeten we ook niet de andere landen om ons heen vergeten, maar het voelt nu toch zo dichtbij! Waar gaat deze wereld toch naartoe..

 ♥