Fashion & lifestyle

Insta snapshots november ♥

FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRender IMG_0155
FullSizeRender IMG_0070IMG_0244_Fotor

Zo zit November er al weer op en zitten we alweer in de laatste maand van het jaar 2015: December! Mijn maand zag er behoorlijk roze uit als ik zo naar de foto’s terugkijk, haha. Ik heb afgelopen maand weinig outfit-posts kunnen maken, omdat het vaak te donker was, regende en omdat mijn vriend en ik veel verschillende diensten hadden. Ik hoop dat ik in december weer iets meer outfit foto’s kan laten zien. Het is behoorlijk lastig, omdat het al vroeg donker wordt en met die kou kom je gewoon veel minder buiten. Hierboven zien jullie weer een overzicht van mijn Instagram snapshots van November.

Het is de maand waarin ik:

Onwijs veel smoothies heb gemaakt, een gezellig Vapiano avondje met een vriendin heb gehad, mijn dikke sjaals weer uit de kast heb gehaald, de verjaardag van mijn vriend vierde, een DIY heb gemaakt, nieuwe sneakers heb besteld, naar de autosalon in Ahoy ben geweest, mooie rozen heb gehad, nieuwe items heb ingekocht voor mijn webshop, met mijn vriend naar de bios ben geweest, veel taart heb gegeten, een moeder dochter dagje heb gehad, regelmatig mijn overkneeboots droeg, zelfgemaakte pizza’s heb gebakken met mijn lieve vriendinnetje, een lekker shopdagje heb gehad en nog een aantal andere leuke dingen heb gedaan.

Hebben jullie ook al zin in de feestdagen?