Fashion & lifestyle

Insta snapshots Juni 2016 ♥

Collage_Fotorvv

Nog een paar uurtjes en dan is het alweer 1 Juli! Afgelopen maand is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Maar dat is ook niet zo gek, want ieder weekend stond volgepland. Het was een maand waarin ik een heerlijk weekendje weg bent geweest, nieuwe toffe items heb gescoord en een paar fijne stranddagen heb gehad. Ook ben ik de laatste paar weken weer lekker actief op Instagram geweest en daarom laat ik jullie mijn snapshots van afgelopen maand zien. Ik probeerde mijn feed weer wat lichter te maken en af en toe wat grijs toe te voegen, haha. Ja, soms draaf je een beetje door om het perfecte feed te krijgen. Sommige zijn hier zo mee bezig, dat ze alles tot in de puntjes bewerken. Ik doe dit dan weer niet, maar ik vind het wel leuk als het allemaal een beetje bij elkaar past. Hoe denken jullie hierover?